Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.edvinjohansson.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Vi (www.edvinjohansson.se, Göteborg) använder kakor på edvinjohansson.se. Kakor används på de allra flesta webbplatser, och enligt den svenska lagen är vi skyldiga att informera om vad kakor är och hur vi använder dem.

Kakor är små textfiler som sparas i din enhet. Varje kaka innehåller information om ditt besök på hemsidan och används av oss för att kunna förbättra användbarheten. Ibland använder vi även kakor för att kunna erbjuda innehåll och annonser som är relevant för dig.

Vi skickar dessutom vidare den insamlade informationen till några av de analys- och annonstjänster vi samarbetar med. Tjänsterna kan varken identifiera dig som person eller din dator. Vi använder Google Analytics för att förstå och tolka användarbeteenden. Här (länk) finns mer info om hur Google hanterar uppgifterna som samlas in vid ett besök på www.edvinjohansson.se.

Vi samlar också in statistik via Automattic (Jetpack). Om du vill veta mer om hur de hanterar den datan så kan du besöka deras hemsida: https://automattic.com/cookies/

Vi samlar också in information som anges i kontaktformuläret såsom mail och namn. Det gör vi för att kunna kontakta och svara på din förfrågan.

Kommentarer

FNär besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Din kontaktinformation

Om du har frågor eller vill att vi ska ta bort data som vi har om dig så är det bra att skicka ett mejl till: gdpr@edvinjohansson.se